Liora Zytcer
Israel
Master Trainer la cursul Instructor de Aerobic, Instructor Pilates, Corex & Postural, AquashapeTM

Liora Zytcer, Master Trainer al Școlii Fintess Scandinavia în cadrul cursurilor de Aerobic – Fitness, Indian Yoga Academy, Pilates International Education și în cadrul workshop-urilor de Corex & Postural și AquashapeTM, este unul dintre cei mai apreciați specialiști  în acest domeniu.

Cu o lungă și impresionantă carieră de 30 de ani în industria fitness-ului și a dansului, Liora Zytcer a ales să se stabilească și să profeseze în România atât datorită potențialului pieței, cât și pentru că a considerat că experiența și expertiza obținute în țara sa natală, Israel, pot fi utile și valoroase.

Experiența ei este una vastă, fiind manager în cadrul mai multor cluburi foarte cunoscute din București. De asemenea, Liora este creatorul propriilor concepte și se remarcă și prin faptul că este un presenter international, susținând clase atât în Israel, cât și în România.

Datorită talentului său, Liora a reușit să se impună ca un nume respectat în industria fitness-ului din România, atât prin programele de fitness și antrenament dezvoltate în sălile în care activează sau prezentate la convenții și evenimente sportive, cât și prin apariția sa la TV, cu un program care se bucură de un mare succes și o audiență impresionantă în rândul telespectatorilor.

La vârsta de 16 ani, Liora a început să predea dans și aerobic iar la 21 de ani a terminat serviciul militar ca ofițer și și-a deschis propriul studio de dans și gym în Haifa. A absolvit Facultatea de Sport și colegiul, specializarea aerobic și toning obținând ulterior foarte multe certificări pentru fitness de grup. Are în același timp specializare în artă și master în Project Management.

Motto-ul Liorei este: „Zâmbește, fii pozitiv!”