Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/karmabyl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /home/karmabyl/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/karmabyl/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Yoga – Karma By Liora

Despre Yoga

Accentul se pune pe echilibrarea energetică la nivel fizic și este considerată a fi o calea energetică.

Ce înseamnă yoga? Sanscrita este una dintre cele mai vechi limbi din lume și este cunoscută uneori ca mama tuturor limbilor. Yoga este un cuvânt sanscrit care înseamnă “a uni”, “unire” sau “contopire”. Yoga este o știință străveche, care urmărește să aducă echilibru între corp minte şi spirit. Călătoria în yoga caută să perfecționeze aspectele fizice, mentale și emoționale ale sănătății, pentru a aduce auto-dezvoltare și conștientizare de sine.

Hatha Yoga este o clasă unde se efectueaze posturile (asane) clasice din practica yoga cu ajutorul benzilor și a cărămizilor de plută. Folosind aceste accesorii, posturile deja exersate vor deveni mai ușoare, mai plăcute și vor putea fi menținute cu mai mult control și confort iar posturile dificile sau complexe vor deveni accesibile și celor care nu sunt foarte avansați.

Clasa de Hatha Yoga combină tehnici de respirații și meditații, salutul soarelui și posturi. Clasa este pentru oricine, de orice vârstă și sex, clasa este construită în așa fel încât să fie potrivită pentru toate nivelurile de dificultate.

Lucrăm pentru a tonifia corpul, pentru  a modela și a întinde musculatura, pentru mobilizarea coloanei vertebrale,  așadar, clasa este potrivită pentru a îmbunătăți postura și psihicul,  ajutându- ne astfel să ne relaxăm și să tratăm fricile noastre.

Hatha Yoga este o experiență unică pentru sufletul tău și dezvoltarea ta personală, îmbunătățind astfel multiple aspecte ale vieții.